TOP PORADCE 2023/2024 v OK KLIENT. Již potřetí za sebou!

TOP PORADCE 2023/2024 v OK KLIENT. Již potřetí za sebou!

Michal Doležel

16. 9. 2024

Milí klienti,

s velkou pokorou a radostí bych vám všem rád poděkoval za to, že jsem již potřetí za sebou mohl převzít ocenění za svou práci. Tři první místa ve třech ročnících soutěže o TOP PORADCE OK KLIENT, jsou nejen potvrzením mého úsilí, ale především svědectvím o důvěře, kterou ve mně a v mou práci vkládáte.

Tento úspěch pro mě znamená mnohem víc než jen trofej na polici – je to symbol hodnot, které sdílíme. Kvalitní služba, dlouhodobé vztahy a skutečná spokojenost zákazníků jsou pro mě motorem, který mě každý den žene vpřed. Ocenění bych nikdy nezískal bez vás – mých klientů – a bez podpory týmu společnosti OK KLIENT, který mě provází na mé cestě.

Přijímám toto ocenění s pokorou a vědomím, že úspěch není konečná stanice, ale pozvání k tomu být ještě lepší. Každé vítězství je pro mě příležitostí znovu přemýšlet nad tím, jak mohu přinášet větší hodnotu, větší péči a hlubší porozumění vašim potřebám.

Děkuji vám za vaši důvěru, trpělivost a podporu. Budu se snažit i nadále překonávat vaše očekávání a poskytovat vám ty nejlepší služby. Tento úspěch je i vaším úspěchem, a já jsem nesmírně vděčný, že můžeme tuto cestu podnikat společně

S úctou a vděčností,

Michal Doležel

Kontaktovat mě můžete ZDE

Nejnovější články

Další články